HomeDespre Noi

HomeDespre Noi

EcoTech sărbătorește 20 de ani în 2021

Aerul! Cea mai importantă resursă a vieții, este centrul atenției noastre de peste 20 ani.

Încă de la început, ideea de afaceri a fost lupta împotriva poluării industriale pentru crearea unui Aer Curat!

 

Astăzi, mediul înconjurător și aerul copiilor noștrii sunt mai importante ca niciodată.

Cererile sunt în creștere pentru a contribui activ la o producție mai eficientă și la reducerea emisiilor generate în procesele de producție industrială.

Următoarea generație de soluții pentru de aer curat este în curs de dezvoltare și EcoTech este în fruntea acestei dezvoltări.

 

Obiectivul EcoTech - Din dragoste pentru Aer!

Obiectivul EcoTech este de a proteja oamenii și planeta de emisiile nocive rezultate în urma proceselor industriale.

DE CE AER?

SUPRAVIEȚUIM: 

  • 3 săptămani fără HRANĂ
  • 3 zile fără APĂ
  • DOAR 3 minute fără AER

 

Așa cum ne îngrijim de ce mancăm și de ce bem, calitatea aerului trebuie să fie prioritatea noastră!

Impactul inteprinderilor asupra mediului este important pentru noi

The Health Effects Institute estimează că mai mult de 90% din populația lumii trăiește în zone în care poluarea aerului depășește estimările Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) pentru un aer sănătos.  

Particulele microscopice din aer, numite PM2.5, sunt cel mai relevant indicator.

Activitatea industrială generează o gamă largă de particule și este una dintre cele mai importante cauze ale poluării.

Procesul specific de producție are emisii diferite de poluanți tulburători care nu pot fi tratați cu soluții universale.

Particulele sunt principalul nostru domeniu de expertiză.

Datorită unei game largi de aplicații executate și experienței îndelungate, EcoTech selectează dintr-o mare categorie de echipamente, oferind clienților soluții adaptate fiecărei aplicații.

Suntem specialiști în soluții pentru filtrarea COV-urilor (Compuși Organici Volatili), fum, gaze, vapori și particule.

Aerul este cea mai importantă resursă a vieții. Protecția sa constituie obiectiv principal al țărilor dezvoltate, iar cerințele impuse producătorilor industriali sau agricoli, sunt tot mai restrictive.

În acest context, atenția EcoTech este concentrată pe soluții de protecție a mediului care au valoare și în viitor.

EcoTech împreună cu Schuko – Germania au primit locul 3 în Categoria III: Tehnici de reducere, tratare și separare a emisiilor cu o nouă idee de sistem de extracție ARS.

Din 2009, Ministerul Mediului, Climei și Energiei din Baden-Württemberg – Germania, acordă premiul pentru tehnologia mediului la fiecare doi ani pentru produse inovatoare și remarcabile în tehnologia mediului. Premiul este acordat produselor care aduc o contribuție semnificativă la eficiența resurselor și la protecția mediului și care urmează să fie lansate pe piață sau care sunt pe piață de cel mult doi ani.

Sistemul de extracție ARS folosește o nouă tehnică de exhaustare prin combinarea suflării și extracției aerului. Duzele reglabile suflă aerul într-un mod țintit spre zona de așchiere, șlefuire, tăiere ducând la mărirea eficienței de extragere a așchiilor și prafului fin . Debitul de aer care suflă are un efect de antrenare de 30 de ori mai mare decât cel de aspirație. Cu acest sistem, se colectează mult mai multe așchii și praf, iar emisiile de praf la locul de muncă și cerințele de energie sunt reduse semnificativ. „Oportunitățile de piață pentru sistemul de extracție sunt considerabile, deoarece sistemul este prima soluție cu adevărat funcțională și universal aplicabilă pentru prelucrarea cu cinci axe.” Conform specialiștilor Fraunhofer Institute din Stutgart – parteneri la testarea brevetului obținut în 2011