HomeServicii

HomeServicii

Prima evaluare va avea loc pentru dumneavoastră fără nicio obligație. De obicei trebuie să facem o vizită la fața locului pentru a obține o imagine mai bună a condițiilor locale. Pentru aceasta, se va stabili o întâlnire cu inginerului de vânzări, el / ea va face mai întâi o analiză și va determina starea actuală a operațiunilor dvs. În această întâlnire inițială, punctele generale vor fi clarificate după cum urmează: performanța necesară exhaustarii, condițiile de spațiu pentru amplasarea filtrului,, măsurile de siguranță și energie, siguranța la locul de muncă, cerințele de protecție a mediului și bugetul.

Un subiect principal al discuției va fi obiectivele dvs. viitoare, astfel încât să putem planifica o soluție pe termen lung, posibil cu resurse pentru extindere. Inginerul nostru de vânzări va putea identifica rapid o soluție EcoTech adecvată pe baza acestor informații.

Oferim soluții inovative de proiectare a instalațiilor, acestea fiind complexe și speciale pentru fiecare aplicație.

De la teorie la practică

Pe baza criteriilor  individuale din analiza de evaluare, vom realiza o soluție adecvată cerințelor. Odată ce toate întrebările legate de planificarea detaliată au fost clarificate, veți primi o ofertă personalizată, inclusiv data livrării și instalării.

La primirea comenzii se începe cu planificarea detaliată a proiectului și vom specifica etapele concrete de lucru pentru realizarea la timp a soluției dumneavoastră.

În calitate de producători, dezvoltăm și fabricăm soluțiile noastre. Producția se realizează în România, județul Maramureș, cu respectarea standardelor noastre ridicate de calitate.

Datorită angajaților noștri calificați, putem răspunde nevoilor individuale ale clienților noștri și putem adapta sistemul la condițiile aplicației.

Când a sosit timpul.

De îndată ce producția este terminată, sistemul dumneavoastră poate fi livrat.

Asamblarea va fi considerată ca fiind terminată numai atunci când toate componentele sunt conectate.

Pornirea inițială este efectuată de unul dintre specialiștii noștri. În timpul acestei proceduri se va efectua un test pentru a se asigura că sistemul funcționează 100% conform parametrilor proiectați. În cadrul punerii în funcțiune și se va realiza instruirea operatorii care vor utiliza instalația.  

Servicii complete

Inspecțiile periodice mențin performanța optimă și longevitatea echipamentelor dumneavoastră. Ne-ar face plăcere să încheiem contracte de mentenanță periodică, la cererea dumneavoastră.

    worker

    Solicită ofertă

      worker

      Solicită ofertă