DESPRE NOI

Specialiști în soluții pentru aer curat

Aveți grijă de sănătatea și confortul personalului dvs.

Protejați-vă utilajele de producție

Îmbunătățiți eficiența energetică a instalațiilor dvs.

Protejați mediul

EcoTech oferă soluții specializate și certificate de proiectare, producție și montaj pentru desprăfuire și filtrare industrială.  Având în vedere că necesitatea de sisteme care oferă un aer curat este în continuă creștere și dezvoltare, abordarea noastră în relațiile cu beneficiarii constă în înțelegerea problemelor pe care suntem solicitați să le rezolvăm, oferind soluții și tehnologii adecvate și personalizate fiecărui client.

Indiferent dacă aveți nevoie pentru a vă proteja mediul de lucru de praf sau vapori nocivi sau pentru a preveni riscurile industriale, EcoTech vă oferă soluții la cheie care acoperă:

  • Ventilație industrială
  • Exhaustarea pafului
  • Filtrarea
  • Transport pneumatic

Siguranța locului de muncă: datoria angajatorului

De asemenea, prin soluțiile și produsele oferite, acordăm o atenție deosebită legilor și normativelor privind protecția muncii și a mediului.

Angajatorii trebuie să se asigure că angajații lor pot lucra în siguranță, fără riscuri pentru sănătatea lor. Aceștia trebuie să pună în aplicare măsurile necesare de prevenire a riscurilor industriale și să instruiască și informeze angajatii cu privire la riscuri. Un angajator neglijent este în cele din urmă responsabil.

Experiența noastră ATEX: îmbunătățirea siguranței la locul de muncă

Certificarea sistemului de management al calității reprezintă o dovadă a seriozității și competenței prin care compania noastră de-a lungul timpului s-a remarcat, executând lucrări la un nivel calitativ corespunzător celor mai stricte standarde ale Uniunii Europene.

 

EcoTech susține lupta împotriva poluării!

Poluarea aerului cu praf, fum, vapori şi gaze rezultate din surse industriale, transporturi etc., ridică o problemă cu numeroase implicații economice, medicale şi sociale, în centrele populate urbane şi chiar în unele localități rurale învecinate acestora.

Peste

100

de echipamente instalate în ultimii ani

App

2.500.000

de mc de aer exhaustat

De

16

ani în lupta împotriva poluării industriale

Distribuitori ai top

3

furnizori de echipamente de exhaustare

EVALUAREA

Evaluăm instalațiile existente și oferim soluții pentru modernizarea și optimizarea funcționării acestora.

PROIECTAREA, PRODUCEREA ȘI MONTAREA

Proiectăm cele mai eficiente echipamente de exhaustare a prafului, rumegușului, fumului, COV-urilor precum și a particulelor de până la 0,4 microni. Producem și montăm echipamente de exhaustare, filtrare și desprăfuire, oferind clienților noștri siguranță în conformitate cu cele mai exigente reguli.

REPARAȚII, REVIZII ȘI ÎNTREȚINERE

Pentru instalațiile noastre atât în perioada de garanție, cât și de post-garanție, avem grijă să funcționeze conform parametrilor proiectați.

SC Euro EcoTech SRL
Baia Sprie, Jud. Maramures, Str. Mesteacanului FN
+40 743 337 624, +40 743 337 630
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.